četvrtak, 5. prosinca 2019.

Volontiranje na Međunarodni dan volontera


Opća skupština Ujedinjenih naroda, 1985. godine, proglasila je 5. prosinca Međunarodnim danom volontera. Cilj obilježavanja toga dana je isticanje svih aktivnosti volontera na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Učenici naše škole i ovog su puta pokazali da su dobri i vrijedni prijatelji koji su spremni pomoći onima kojima je pomoć potrebna.  Danas, 5. prosinca 2019., na Međunarodni dan volontera, 18 učenika petih, šestih i osmih razreda, sudjelovalo je na radionici "Need Help?/Trebaš li pomoć?"



Učenici volonteri: Tina, Erik i Luka pomagali su svojim prijateljima u pisanju domaćih zadaća i projekata iz engleskog jezika.

Učenice šestog razreda istraživale su Božićne običaje i izrađivale Kahoot kviz za potrebe eTwinning projekta "Let's Get Connected", a učenice osmog razreda pretraživale su web i samostalno osmišljavale tijek eTwinning projekta "Inspiring Women".


Raznolike teme, odlična atmosfera i opušteno učenje omogućile su nam da kvalitetno provedemo svoje slobodno vrijeme te ga iskoristimo za dobrobit drugih i za svoj osobni rast.





     Dragi volonteri, sretan vam naš dan!


Nema komentara:

Objavi komentar