ponedjeljak, 20. siječnja 2020.

Need Help?

Radionica vršnjačke pomoći "Need Help?" održana je prošlog četvrtka, 16.1.2020. Tema radionice bili su web alati kojima će se učenici služiti kako bi proveli aktivnosti i zadatke u eTwinning projektima: Inspiring Women, Let's Get Connected i A.C.E. Class.

Sat smo započeli prezentacijom alata Mentimeter pomoću kojeg smo uspoređivali koliko smo slični s obzirom na naše hobije, aktivnosti kojima se bavimo u slobodno vrijeme i najdraže predmete. Rezultate smo objavili na Twinspaceu projekta "Let's Get Connected".














Nakon toga, istim alatom smo odlučivali koju ćemo sportašicu prezentirati kao uzor i inspiraciju mladima u Hrvatskoj za projekt "Inspiring Women". Najvećim brojem glasova odlučili smo se za Sandru Perković.



Učiteljica je zatim prezentirala mogućnosti koje nam pruža Google disk i Google dokument te je učenicima podijelila zadatke koje će rješavati na zajedničkom dokumentu.

Za kraj, proučavali smo alat za izradu plakata, postera i loga - PosterMyWall. Učenica Klara B. uspješno je napravila dva rješenja za logo projekta A.C.E. Class. Glasovanjem ćemo odlučiti koji ćemo prezentirati kao logo učenika sudionika iz Hrvatske.




Radionica je bila odlično posjećena, a vrijeme provedeno na njoj korisno i konstruktivno.
Hvala svima koji su sudjelovali!

Nema komentara:

Objavi komentar